Με πόσους παίκτες μιλούσε πριν καταλήξει σε αυτούς που απέκτησε

Από metrosport.gr: Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, εξαιτίας της αναβολής του πρωταθλήματος και όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να επιχειρήσουμε μία ανάλυση
Πηγή: metrosport.gr
Με πόσους παίκτες μιλούσε πριν καταλήξει σε αυτούς που απέκτησε

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, εξαιτίας και της αναβολής του πρωταθλήματος και όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να επιχειρήσουμε μία ανάλυση όσων έχουν γίνει μέχρι αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ. Κυρίως σε μεταγραφικό επίπεδο, έναν τομέα που αφορά κατά κύριο λόγο την ενίσχυση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, απέκτησε οκτώ παίκτες αυτό το καλοκαίρι, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν δείξει ακόμη τα ποιοτικά στοιχεία που τους διακρίνουν και για τα οποία αποκτήθηκαν. Μας έχουν προιδεάσει όμως για το τι περιμένουμε να δούμε στα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Η ουσία είναι άλλη. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε οκτώ παίκτες, το προηγούμενο χρονικό διάστημα όμως οι επιτελείς του, μιλούσαν (χωρίς υπερβολή) με 48 παίκτες. Για να καταλήξουν στους Λέο Μάτος, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα Κάμπος, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μπρκιτς, είχαν συζητήσει ενεργά και με άλλους.

Προσθέστε ότι επέστρεψε και ο Περέιρα από τον δανεισμό του καθώς και ορισμένοι ποιοτικοί νεαροί παίκτες. Για να καταλήξει όμως σε αυτούς που προαναφέραμε, έπρεπε νωρίτερα να γίνει μία μεγάλη προεργασία και αρκετές επαφές με πολλούς ακόμη παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...