Γκρίνια στη Φιορεντίνα

Από paok24.com: H Φιορεντίνα αντιμετωπίζει απόψε στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Κιέβο και το κλίμα γύρω από την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ πρώτη στον όμιλο του στο Γιουρόπα Λιγκ, μόνο καλό δεν είναι.
Πηγή: paok24.com
Γκρίνια στη Φιορεντίνα

Η γκρίνια στους φίλους των «Βιόλα» υπάρχει όλο το καλοκαίρι, καθώς θεωρούν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να έχει κινηθεί καλύτερα στο μεταγραφικό παζάρι. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με την ήττα και κυρίως με την εμφάνιση στην έδρα της Γιουβέντους, βάρυνε κι άλλο το κλίμα για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, που υποδέχεται απόψε στις 21.45 την Κιέβο για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Εδώ και λίγα 24ωρα, στην Ιταλία λέγεται ότι ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν για τη Φιορεντίνα, ο Νίκολα Κάλινιτς (16 γκολ πέρσι, αυτός που σκόραρε και στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους) βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι και η μετακίνηση του εκεί, θεωρείται αρκετά πιθανή. Σε αυτό, είναι αντίθετος ο προπονητής Πάουλο Σόουζα, ο οποίος αναμένεται να τον έχει κανονικά στην ενδεκάδα απόψε.

Σενάριο υπάρχει και για τον «playmaker» των «Βιόλα», τον Ισπανό Μπόρχα Βαλέρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα.

Από ότι φαίνεται οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρώτη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ...

Διαβάστε ακόμη...