Κατέληξε πλέον στον... εκλεκτό ο ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Στον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, οι αναζητήσεις για την τελευταία μεταγραφική κίνηση έχουν σταματήσει.
Πηγή: sentragoal.gr
Κατέληξε πλέον στον... εκλεκτό ο ΠΑΟΚ

Μετά από πολλές αναζητήσεις και συσκέψεις επί συσκέψεων, όπου ακούστηκαν πολλές απόψεις, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν καταλήξει -σε συνεννόηση και με τον Ιβάν Σαββίδη- στον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα. Και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πλέον ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την απόκτησή του, ώστε να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Αλλωστε πλέον και ο χρόνος για τις μεταγραφές τελειώνει, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους.

Λογικά, για να περιμένουν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον ΠΑΟΚ δεν είναι ελεύθερος και αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα είναι και ως έναν βαθμό ετοιμοπόλεμος. Τα ζητήματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν είναι το καθεστώς με το οποίο θα αποκτηθεί ( κανονική μεταγραφή ή δανεισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο) και φυσικά η θέση για την οποία προορίζεται. Αν δηλαδή είναι ένας φορ περιοχής, όπως έλεγε ο αρχικός προγραμματισμός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ή αν τελικά θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται περισσότερο στα δύο άκρα του Δικεφάλου.

Οι φήμες πάντως που έχουν κυκλοφορήσει από προχθές στη Θεσσαλονίκη, και αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ συνοδευόμενος από τον Βλάνταν Ιβιτς έχουν ταξιδέψει μαζί στο εξωτερικό για να κλείσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, δεν φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε ακόμη...