Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει αγωγές

Από thessports.gr: Εντολή στο νομικό του επιτελείο να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, που έχουν επιτελεί στον ίδιο με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: thessports.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει αγωγές

Όπως προκύπτει από τον ΠΑΟΚ, τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ θα τεθούν υπόψιν της επιτροπής του διαγωνισμού, του αρμόδιου υπουργού και του πρωθυπουργού.

Απομένει να φανεί, αν οι νομικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη θα είναι κατά και του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, που στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης έκανε άνευ προηγουμένου επίθεση στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι δεδομένο ότι σε όλη τη διαδικασία μπορούσε, αλλά επέλεξε να μην κάνει καν ενστάσεις απέναντι στους άλλους υποψήφιους και να επικεντρωθεί στον δικό του φάκελο" λέγε στον ΠΑΟΚ, εξηγώντας τη στάση, που κράτησε ως τώρα και δίνοντας το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που προφανέστατα ενοχλήθηκε από τα "ρεπορτάζ" δύο καναλιών, που διεκδικούν επίσης τηλεοπτική άδεια.

Διαβάστε ακόμη...