Σύσκεψη για την ευρωπαϊκή "κατασκοπεία"

Από sport24.gr: Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν τη Δευτέρα (29/8) το πρόγραμμα παρακολούθησης Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερςτ και Καραμπάκ. Αρχίζουν με την Φιορεντίνα.
Πηγή: sport24.gr
Σύσκεψη για την ευρωπαϊκή "κατασκοπεία"

Η Σλόβαν αντιμετωπίζει στις 18.00 εκτός έδρας την Πρίμπραμ σε ματς για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τσεχίας.

Το βράδυ, στις 21.45 η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κιέβο Βερόνα, ενώ στο Αζερμπαϊτζάν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, αφού το Πρωτάθλημα για την Καραμπάκ θα αρχίσει μετά τις 6 Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, κανείς άνθρωπος του ΠΑΟΚ δεν θα μεταβεί σήμερα ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Τσεχία.

Το πρόγραμμα των "κατασκοπειών" θα καθοριστεί αύριο Δευτέρα (29/8) σε σύσκεψη που θα κάνει με τους συνεργάτες του ο Βλάνταν Ίβιτς.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η παρακολούθηση της Φιορεντίνα-αντίπαλος στην πρεμιέρα των ομίλων στην Τοπα-δια ζώσης (το πιθανότερο από τον επιφορτισμένο με τον ρόλο κατασκόπου, Γρηγόρη Καβαλιεράτο) θα γίνει στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο με τη Τζένοα.

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει αξία να δούνε την ομάδα του Πάουλο Σόουζα σε εκτός έδρας αγώνα. Γι' αυτό και η μελάτη των "βιόλα" αρχίζει από το video του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, όταν και έχασε με 2-1.

Σε εκείνο το ματς η Γιουβέντους προηγήθηκε με τον Κεντίρα στο 37', ενώ ο Κάλινιτς στο 70' ισοφάρισε σε 1-1 και στο 75' ο Ιγκουαΐν έδωσε τη νίκη στη "μεγάλη κυρία".

Η σύνθεση της Φιορεντίνα στο ματς και το video του αγώνα:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μπερναντέσκι, Βεσίνο, Μπαντέλι (65' Σάντσες), Μάρκος Αλόνσο, Κιέζα (46' Κριστιάν Τέγιο), Κάλινιτς, Ίλισιτς (80' Ρόσι).

Διαβάστε ακόμη...