Βενγκέρ: Πήραμε Λούκας!

Από inpaok.com : Την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ... ανακοίνωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.
Πηγή: inpaok.com
Βενγκέρ: Πήραμε Λούκας!

Ο Αλσατός τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ματς των «κανονιέριδων» με την Γούοτφορντ, ανέφερε στους Άγγλους δημοσιογράφους, πως οι Λούκας Πέρεθ και Σκοντράν Μουσταφί, είναι πλέον οριστικά παίκτες της Άρσεναλ!

Το μόνο που απομένει, είναι η ανακοίνωση της Αγγλικής ομάδας, για την μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

O 27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσενελ, η οποία κάλυψε την ρήτρα αγοράς του από την ισπανική ομάδα, ύψους 20 εκ. ευρώ.

Ο Λούκας θα ταξιδέψει πίσω στην Γαλικία την Δευτέρα, για να αποχαιρετήσει μέσω συνέντευξης Τύπου, την Ντεπορτίβο και τους οπαδούς της.

Από το συγκεκριμένο ντιλ, κερδισμένος βγαίνει και ο Δικέφαλος, που θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης, που ανέρχεται στο 30%.

Διαβάστε ακόμη...