Τα τέσσερα κλειδιά για το deal με τον Κονοπλιάνκα!

Από metrosport.gr: Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της «Μ» για τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα και το υπαρκτό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Τα τέσσερα κλειδιά για το deal με τον Κονοπλιάνκα!

Η περίπτωση του Ουκρανού ποδοσφαιριστή είναι από εκείνες που ξεκάθαρα αξίζει να παλέψει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ακόμη και αν δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες αφού εξ αρχής σημειώσαμε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να κακίσει τους επιτελείς της ομάδας καθώς η προσπάθεια που κάνουν είναι δεδομένη.

Στη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε χθες στις μεγαλύτερες αθλητικές και μη ιστοσελίδες της Ελλάδας, πρέπει να παραθέσουμε τέσσερις παραμέτρους αυτού του δύσκολου αλλά όχι ανέφικτου deal.

1. Στην Ισπανία ο ατζέντης του
Ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη στιγμή που ο νέος προπονητής της Σεβίλλης δεν τον υπολογίζει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του Σαββατοκύριακου ο ατζέντης του θα βρεθεί στην Ισπανία να μιλήσει με τη διοίκηση της Σεβίλλης χωρίς όμως να έχει στα χέρια του πρόταση αγοράς. Άλλωστε και ο Ισπανός πρόεδρος το επιβεβαίωσε και αυτό σημαίνει ότι το ενδεχόμενο δανεισμού είναι υπαρκτό ως το πιο πιθανό σενάριο.

2. Η αποκάλυψη του Μίχελ
Από την Τιφλίδα ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είχε αποκαλύψει ότι ακόμη και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προτείνει παίκτες στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δηλαδή που κατέκτησε πριν από δυο χρόνια το πρωτάθλημα στην Ισπανία και φέτος ήταν φιναλίστ του CHL προτείνει παίκτες στον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει διευρύνει τον κύκλο του στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι συζητά και με ομάδες όπως η Σεβίλλη

3. Η υπόσχεση του Σαββίδη
Ο μεγαλομέτοχος είχε υποσχεθεί από το Αμστερνταμ την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Στην πρόσφατη συνάντηση με Μίχελ και Ιβιτς επιβεβαίωσε αυτή την πρόθεση του. Επομένως, ακόμη και αν ως δανεισμός, η απόκτηση του Κονοπλιάνκα θα απαιτήσει τεράστιο ποσό, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την πρόθεση Σαββίδη να βάλει το χέρι στην τσέπη για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ώστε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλους.

4. Η παρουσία Μάτος και Σάκχοφ
Ναι, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Αλλά από την άλλη την ίδια σκέψη είχε και ο Μάτος αλλά και ο Σάκχοφ πριν έρθουν στη Θεσσαλονίκη και πλέον μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Συμπαίκτες του Γεβγέν στην Ντνιεπρ επί πέντε χρόνια και είναι σίγουρο ότι έχουν τον τρόπο αν ο ΠΑΟΚ τα βρει με τη Σεβίλλη, να του εξηγήσουν ότι η επιλογή του ΠΑΟΚ δεν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Γ. Ζαΐρης

Διαβάστε ακόμη...