«Δυνατή ομάδα η Καραμπάκ»

Aπό arenafm.gr: Ο Μαρινάλντο Σίσερο ντα Σίλβα, γνωστός και ως Σουμπίνιο, ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού και πρώην της Καραμπάκ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την κλήρωση του ΠΑΟΚ ,αλλά και την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν την οποία γνωρίζει καλά.
Πηγή: arenafm.gr
«Δυνατή ομάδα η Καραμπάκ»

Όσα είπε ο Σουμπίνιο στον ArenaFM 89.4:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ένας καλός οργανισμός ο οποίος λειτουργεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, έχει έναν έμπειρο και φιλόδοξο προπονητή(Gurban Gurbanov) και πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μια ομάδα πολύ συγκροτημένη, με αρκετούς γρήγορους ποδοσφαιριστές και μπορεί εύκολα να προκαλέσει προβλήματα. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρούν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ.

Η Καραμπακ δεν έχει αλλάξει, πολύ από την περσινή χρονιά, κράτησε τον βασικό της κορμό, έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, πολύ καλούς πλάγιους και γενικότερα υπάρχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις.

O Ρεινάλντο είναι από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, πολύ καλός επιθετικός και δεν είναι ο μόνος που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αν ο ΠAOΚ δεν είναι σοβαρός υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χάσει το παιχνίδι».

Αναφορικά με το γήπεδο της Καραμπάκ: «Εχει ένα πολύ όμορφο στάδιο, και πολλούς φιλάθλους οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια που παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, το γήπεδο έχει μονίμως 25.000 με 30.000 κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...