«Φαβορί η Φιορεντίνα»

Από arenafm.gr: O Βαγγέλης Μόρας, ποδοσφαιριστής της Μπάρι , μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την σημερινή κλήρωση του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ ,όπου βρίσκει μπροστά του την Φιορεντίνα , την οποία γνωρίζει καλά από την θητεία του στο Ιταλικό πρωτάθλημα
Πηγή: arenafm.gr
«Φαβορί η Φιορεντίνα»

Όσα είπε ο Βαγγέλης Μόρας στον ArenaFM 89,4:

Αναφορικά με την Φιορεντίνα και την κατάσταση την οποία βρίσκεται: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς, έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι με την Γιουβέντους και στάθηκε καλά. Παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο, αρέσκονται να κρατάνε την μπάλα και έχουν πολύ καλή κατοχή. Χρειάζεται παιχνίδι υπομονής αν θες να αντιμετωπίσεις σωστά την Φιορεντίνα και να πάρεις αποτέλεσμα. Μεσοεπιθετικά διαθέτη μεγάλη ποιότητα και να βρει χώρο μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Όσο για το ρόστερ της δεν μπορούμε να πούμε πολλά γιατί ακούγονται διάφορα τις τελευταίες μέρες. Ο Ρόσι θα αποχωρήσει λογικά, ο Κάλινιτς επίσης μπορεί να φύγει, αλλά το θέμα είναι ποιος θα έρθει. Δεν είναι ομάδα που υπάρχει περίπτωση να αφήσει κενά, είναι μεγάλο κλαμπ και έχει την δυνατότητα να φέρει παίκτες κλάσης.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να φέρει καλά αποτελέσματα με τις άλλες δυο ομάδες και να πάρει ότι μπορεί από την ΦΙορεντίνα όπου όπως γίνεται κατανοητό είναι το φαβορί του ομίλου.

Για τα ατού της Φιορεντίνα: «Δεν θα ξεχώριζα παίκτες, είναι ομάδα. Τον Ίλισιτς δεν μπορείς να τον αφήσεις ούτε στα 10 μέτρα, έχει πολύ καλό πόδι. Θέλει υπομονή, να τους περιμένεις πίσω και να εκμεταλλευτείς το κάθε λάθος που θα κάνει. Ο Ρόσι αν μείνει είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει στην διαφορά».

Σκέφτεσαι την επιστροφή στην Ελλάδα: «Έχω δυο χρόνια ακόμα εδώ, οπότε θα φτάσω τα 37. Αν νιώθω καλά ακόμα, θα το κάνω μόνο για την ΑΕΛ. Θα γυρίσω στο σπίτι μου, εκεί που ξεκίνησα ,εκεί να τελειώσω»

Διαβάστε ακόμη...