Φέρτε τώρα και τον παικταρά στον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ είναι και τυπικά στους ομίλους του Εuropa League και σήμερα έμαθε τους τρεις αντιπάλους του στη φάση των ομίλων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε σπουδαίες ομάδες στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
Φέρτε τώρα και τον παικταρά στον ΠΑΟΚ

Η ουσία είναι ότι χθες ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, πέρασε με μια δεύτερη νίκη απέναντι στην Ντιναμό χωρίς να φορτσάρει και το ζητούμενο πλέον είναι η τελευταία πινελιά στην μεταγραφική περίοδο. Ο Σαββίδης έχοντας πλέον τα χρήματα από την σούπερ πώληση του Λούκας, τα εξασφαλισμένα έσοδα από το Europa αλλά και τα χρήματα της πώλησης του Μακ (ανεξάρτητα την δεδομένη μεγάλη οικονομική του επιφάνεια) πρέπει να κάνει δώρο στον Ιβιτς αλλά και στον κόσμο της ομάδας αυτόν τον παικταρά που υποσχέθηκε από το Αμστερνταμ στους φίλους της ομάδας.

Παικταράς με την έννοια ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι μεταγραφή εντυπώσεων γιατί αυτή δεν την έχει ανάγκη ο Ιβιτς. Η "Μ" σήμερα στην τελευταία της σελίδα, αποκαλύπτει ποια προσπάθεια είναι σε εξέλιξη σε ότι αφορά την απόκτηση ακραίου επιθετικού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολη υπόθεση και θα καρποφορήσει.

Είναι όμως δεδομένο ότι ο Σαββίδης ανέβασε τον πήχη, έδωσε το πράσινο φως στον Μίχελ για μια σπουδαία μεταγραφή από το πάνω ράφι και περιμένουμε σύντομα να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει με επιτυχία και στα δυο άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Ο ίδιος ο Ιβιτς άλλωστε είχε πει ότι μπορεί ο παίκτης που ψάχνει να είναι ακραίος. Οτι και να είναι όμως, όπου και να παίζει, πρέπει να αποκτηθεί για να ικανοποιήσει και τον κόσμο αλλά το πιο σπουδαίο απο όλα να κάνει πιο ισχυρό τον ΠΑΟΚ αφού έχει μπροστά του μια χρονιά με υψηλούς στόχους και υψηλές φιλοδοξίες.

Διαβάστε ακόμη...