Φιορεντίνα: Τώρα ο ΠΑΟΚ θέλει να την ακολουθήσει!

Από sport-fm.gr: Ξανά μαζί στην φάση των ομίλων ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» αυτή την φορά να θέλει να πάρει μαζί με τους Ιταλούς, που έχουν τον πρώτο λόγο, το δεύτερο εισιτήριο.
Πηγή: sport-fm.gr
Φιορεντίνα: Τώρα ο ΠΑΟΚ θέλει να την ακολουθήσει!

Η Φιορεντίνα είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο όνομα στον 10 όμιλο του Europa League, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι με φόντο ένα από τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης, όπως ακριβώς και πριν δύο χρόνια (2014/15). Τότε οι «βιόλα» είχαν εξασφαλίσει την 1η θέση του γκρουπ απέναντι στους Θεσσαλονικείς (3η) την Γκινγκάμπ (2η) και την Ντιναμό Μινσκ (4η). Στα ματς με τον ΠΑΟΚ είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία. Το τρίποντο είχε έρθει στην Τούμπα (1-0), ενώ στον δεύτερο γύρο ο «δικέφαλος» έχασε στις λεπτομέρειες τη νίκη, 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Πάουλο Σόουζα, όπου φόρεσε ως παίκτης την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η σχέση του Πορτογάλου με τους διοικούντες του συλλόγου πέρασε από χίλια κύματα, με την κόντρα των δύο πλευρών να είναι μεγάλη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ζητούσε επιτακτικά ενίσχυση του ρόστερ, η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ. Τα πράγματα έδειξαν να βελτιώνονται τον περασμένο Μάιο όταν ο πρόεδρος συμφώνησε με τον 45χρονο να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε με γκρίνια από τους οπαδούς, αφού η εικόνα των «βιόλα» κυρίως στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας δεν ήταν καθόλου καλή (ήττες από Θέλτα, Λεβερκούζεν, Σάλκε και Βαλένθια). Στην πρεμιέρα της Serie A ξεκίνησε με ήττα 2-1 στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας, Γιουβέντους, όμως η εμφάνιση της Φιορεντίνα ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντική.

Στο ρόστερ της ανήκουν οι:

Τερματοφύλακες: Λετσερίνι, Σαταλίνο, Ντραγκόφσκι, Ταταρουσάνου

Αμυντικοί: Ροντρίγκες, Αστόρι, Ντάικς, Μάρκος Αλόνσο, Ντε Μάιο, Μπαγκαντούρ, Ζούνιορ, Τόμοβιτς

Μέσοι: Σαλιφού, Σάντσες, Φερνάντεζ, Χάτζι, Μίλιτς, Μπαντέλι, Βέτσινο, Μπόρχα Βαλέρο, Τσιέσα, Ίλισιτς

Επιθετικοί: Ζάρατε, Μπερναντέσκι, Τέγιο, Ρόσι, Κάλινιτς, Τολέδο, Μπάεθ, Μπαμπακάρ

Διαβάστε ακόμη...