Eκεί θα παίξει ο ΠΑΟΚ….

Η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ στέλνει τον ΠΑΟΚ σε Ιταλία, Τσεχία και Αζερμπαϊτζάν...
Πηγή: thessports.gr
Eκεί θα παίξει ο ΠΑΟΚ….

Όλοι είναι γνώριμοι προορισμοί, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπάει σ΄ αυτές τις χώρες...

Στην Φλωρεντία ο ΠΑΟΚ πήγε και πρόπερσι, και πήρε ισοπαλία 1-1 από την Φιορεντίνα. Το παιχνίδι θα γίνει στο Αρτέμιο Φράνκι, ένα παλιό γήπεδο, κάπως ανακαινισμένο, χωρητικότητας

Στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπάει για να παίξει τελευταία φορά με την Σλάβια Πράγας, πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Τώρα θα πάει στο Λίμπερετς, μια πόλη 100.000 κατοίκων στα βόρεια της χώρας, 90 χιλιόμετρα βόρεια της Πράγας, πάνω στα σύνορα με την Πολωνία και μια ανάσα από τα γερμανικά σύνορα.

Το παιχνίδι θα γίνει στο “U Nisy Stadion”, χωρητικότητας μόλις 9.900 θέσεων! Το γήπεδο χτίστηκε το… 1933, η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2001 και σ΄ αυτό έχει παίξει κάποιες φορές και η Εθνικής Τσεχίας. Το όνομά του το πήρε από τον ποταμό Nisa, που διαρέει την πόλη.

Για να αντιμετωπίσει την Καραμπάχ, ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι στο Αζερμπαϊτζάν. Όχι στη φυσική έδρα του αντιπάλου του, που είναι το πολύπαθο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αλλά στο Μπακού, καθώς η Καραμπάχ αγωνίζεται εκεί, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη φυσική της έδρα.

Το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Bakcell Arena, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε πέρσι με την Γκαμπάλα, αλλά στο μεγαλύτερο “Τοφίκ Μπαχράμοφ Στάντιον”, στο οποίο αγωνίζεται και η Εθνική της χώρας, αλλά και η ΦΚ Μπακού, χωρητικότητας 31.200 θέσεων.

Διαβάστε ακόμη...