Ετσι προσέγγισε ο Μίχελ το θέμα Κονοπλιάνκα

Από metrosport.gr: Τα ατού του Σλοβάκου προέδρου του ΠΑΟΚ στην τεράστια προσπάθεια της υλοποίησης της σπουδαίας μεταγραφής.
Πηγή: metrosport.gr
Ετσι προσέγγισε ο Μίχελ το θέμα Κονοπλιάνκα

Ο Λούμπος Μίχελ παλεύει να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα και να κάνει το κόλπο-γκρόσο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πώς όμως ένας παίκτης με τόσο υψηλό κασέ σαν τον Κονοπλιάνκα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του τη λάμψη της Primera Division;

Ο Ουκρανός άσος, μιλώντας πρόσφατα σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος στη Σεβίλλη από τη στιγμή που δεν παίζει και ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα πρέπει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος να αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι της Σεβίλλης θεωρούν ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους αλλά τονίζουν ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει επειδή απλά το θέλει. Και εδώ έρχεται και «κολλάει» η προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ο Μίχελ, γνωρίζοντας την επιθυμία του παίκτη αλλά και το ότι η Σεβίλλη δεν είναι διατεθειμένη να του πληρώνει το συμβόλαιό του για να κάθεται και να γκρινιάζει, προσπαθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2019. Εχει, πάντως, να συναγωνιστεί τη Ζενίτ και τη Σπάρτακ Μόσχας που επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ το μεγάλο «αγκάθι» της υπόθεσης είναι ότι η Σεβίλλη προτίθεται να καλύψει μόνο του 20% του συμβολαίου του και γι' αυτό ακριβώς το θέμα γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε ακόμη...