Κονοπλιάνκα -πως είπατε;- για ΠΑΟΚ!

Από gazzetta.gr: Μοιάζει με... ανέκδοτο, αλλά η εφημερίδα «Metrosport» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τον Εβγκέν Κονοπλιάνκα και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ουκρανό σταρ της Σεβίλλης!
Πηγή: gazzetta.gr
Κονοπλιάνκα -πως είπατε;- για ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ παλεύουν για να πετύχουν ένα πολύ δύσκολο deal», χαρακτηρίζοντας εκ τον προτέρων «φιλόδοξο εγχείρημα» την προσπάθεια να πεισθεί ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Δικεφάλου» και να αγωνιστεί ως δανεικός!

Ο Κονοπλιάνκα, ας το ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι απλά ένα μεγάλο όνομα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που αυτή την στιγμή η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνάει τα 20.000.000 ευρώ!

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από την Ντνίπρο αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ, κατέκτησε φέτος το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την ομάδα της Σεβίλλης.

Αν κάποιοι μπορούν να πείσουν τον Ουκρανό σούπερ σταρ είναι οι δύο πρώην συμπαίκτες του στην Ντνίπρο, Εβγκέν Σάχοφ και Λέο Μάτος, με τον πρώτο να συναντάει σε λίγες μέρες τον Κονοπλιάνκα στην εθνική Ουκρανίας, όπου έχουν κληθεί από τον Αντρέι Σεφτσένκο.

Πάντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον δείχνουν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Σπαρτάκ Μόσχας.

Διαβάστε ακόμη...