Γιάραμπεκ: «Άξιζε να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο τεχνικός της Ντιναμό Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ, έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ λέγοντας πως ήταν ανώτερος του Άγιαξ και του άξιζε να συνεχίσει στο Champions League και όχι στο Europa.
Πηγή: thessports.gr
Γιάραμπεκ: «Άξιζε να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ»

Για το αν θεωρεί θετικό το 2-0 και πώς σχολιάζει την απόδοση του Ροντρίγκες στον οποίο είχε σταθεί: «Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα γιατί δεχτήκαμε νωρίς γκολ και δε θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία αλλά το πέναλτι που δόθηκε ήταν αυστηρό. Ο Ροντρίγκες είναι πολύ καλός και γρήγορος παίκτης και σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Οι αμυντικοί μας που είναι και διεθνείς προσπαθούσαν να τον κρατήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν».

Για το αν περίμενε διαφορετικό παιχνίδι: «Ο κάθε προπονητής θέλει να κερδίζει αλλά σήμερα είχαμε και πολλές απουσίες και δεν έχουμε και την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός μας ο Ντβαλισβίλι έκανε και πάλι τρεις ενέσεις οπότε ήταν δύσκολο να παίξει. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε και το γρήγορο γκολ ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε».

Για τη σύγκριση μεταξύ του φετινού και του περσινού ΠΑΟΚ: «Είχα πει και εχθές ότι ο ΠΑΟΚ έχει γίνει καλύτερη ομάδα. Δεν ξέρω για την αμυντική του γραμμή γιατί δεν πιέσαμε πολύ. Αλλά από τη μέση και μπροστά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, έχει παίκτες με πολύ ταλέντο και ταχύτητα. Ωστόσο έχει και πολλούς νέους παίκτες και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Και στα παιχνίδια με τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άξιζε να περάσει αλλά ήταν άτυχος. Του εύχομαι καλή συνέχεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το τι χρειάζεται η Ντιναμό για να πλησιάσει στο επίπεδο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτό ήταν ένα πολύ καλό σχολείο για τους παίκτες μας και είδαμε ότι το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό από το επίπεδο του ποδσφαίρου στη χώρα μας».

Διαβάστε ακόμη...