«Σε πιο δίκαιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μπορεί τον τίτλο»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕ Ζακακίου στην Κύπρο, Λευτέρης Σακελλαρίου και αναφέρθηκε στην πρώτη εικόνα που αποκόμισε από τον Δικέφαλο, αλλά και στον Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.
Πηγή: metrosport.gr
«Σε πιο δίκαιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μπορεί τον τίτλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Σακελλαρίου:

Για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην Κύπρο: «Ξεκινήσαμε εδώ και μια βδομάδα, εδώ λειτουργούν ελαφρώς πιο νόμιμα τα πράγματα σε σχέση με την Ελλάδα. Είναι καλύτερα εδώ, τουλάχιστον σχετικά με τα όσα ακούω για την Ελλάδα».

Για την ομάδα του στην Κύπρο: «Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά όσο και αν λέμε ότι στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία, στο γήπεδο θα φανούν όλα. Ακόμα είμαστε στην αρχή».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βλέπω, αλλά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, λόγω και της ευρωπαϊκής του πορείας. Έχω διαφορετικό δέσιμο με την ομάδα, γιατί ήμουν εκεί. Έχει κάνει σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή και ελπίζω να τον αφήσουν να κάνει κάτι καινούριο στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια συνεχώς αλλάζει προπονητής στη μέση της χρονιάς».

Για τον Ίβιτς: «Έχει το προφίλ ο Βλάνταν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Με όσους έχω μιλήσει λένε ότι περνάς ένα διάστημα. Ο Βλάνταν ήξερε τι ήθελε να κάνει και αυτό παίζει ρόλο».

Για το γεγονός ότι ήταν στον ΠΑΟΚ που είχε οικονομικά προβλήματα, ενώ τώρα υπάρχει ο Ιβάν Σαββίδης: «Πρόλαβα μόνο την τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ να είναι ο Σαββίδης. Πληρωνόμασταν τις πρώτες μέρες του μήνα, αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί. Το ότι κάποια πράγματα λειτουργούν καλύτερα δεν σημαίνει ότι θα έρθει ο τίτλος, αλλά μπαίνουν οι βάσεις. Αν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και στήριξη σε έναν προπονητή, τότε θα έρθουν οι επιτυχίες. Πρέπει να πιστέψει και ο κόσμος, είναι θέμα χρόνου να πετύχει σαν ομάδα».

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας: «Έχω ακούσει κάποια πράγματα, απλά δεν έχω καλή εικόνα. Άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που έχασε τα λεφτά του Champions League ο Ολυμπιακός, ήταν θέμα χρόνου να δούμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι πιο δίκαιο. Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι παραπάνω φέτος».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ από τους πρώτους αγώνες: «Πιστεύω από τα λίγα που έχω δει στους ευρωπαϊκούς αγώνες ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο ξεκάθαρο στόχο, έχει ένα πλάνο μέσα στο γήπεδο. Το πώς θα εξελιχθεί με τις προσθήκες είναι θέμα αγώνων. Είναι άλλο να παίζεις κάθε βδομάδα συνεχόμενα και άλλο να κάνεις ένα παιχνίδι κάθε δύο εβδομάδες».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι πως αυτά που είδα είναι ότι έχει βελτιωθεί πολύ το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Έχουν καλά γήπεδα, κόσμο δεν έχουν όλες οι ομάδες. Έχουν όλα τα εχέγγυα για να κάνουν καλές πορείες στην Ευρώπη. Η οικονομική κατάσταση στην Κύπρο είναι καλύτερη για τις ομάδες σε σχέση με την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...