Φιλικό με Παρτιζάν; Άκυρο

Από inpaok.com: Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να δοθεί φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στις 3 Σεπτεμβρίου, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport.com», δεν θα γίνει.
Πηγή: inpaok.com
Φιλικό με Παρτιζάν; Άκυρο

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, το ματς ανάμεσα στους δύο συλλόγους που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, όπως και οι οπαδοί των δύο ομάδων, είχε κανονιστεί να διεξαχθεί στις 3 του Σεπτέμβρη στην έδρα της ομάδας του Βελιγραδίου, με το συγκεκριμένο φιλικό, να αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βλάνταν Ίβιτς, να επιστρέψει στο γήπεδο που δοξάστηκε και να τιμηθεί από τους ανθρώπους της Παρτιζάν.

Τα σχέδια των δύο ομάδων, ωστόσο ματαιώθηκαν, εξαιτίας προβλημάτων στην οργάνωση του φιλικού, που δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του, χωρίς όμως να γίνονται γνωστοί οι λόγοι που δεν επιτρέπουν την διοργάνωση αυτού του σπουδαίου ματς, για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν.

Πλέον στον Δικέφαλο, αναζητούν άλλη ομάδα για να δοθεί φιλικό ματς, προκειμένου ο Βλάνταν Ίβιτς να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Διαβάστε ακόμη...