«Έπιασε πάτο το ποδόσφαιρο»

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Έπιασε πάτο το ποδόσφαιρο»

«Μια ζωή αντιπολίτευση ήμουν. Μόνο έτσι μπορείς να βελτιώσεις οτιδήποτε ασχολείσαι. Μας πήγαν και στα δικαστήρια με τον Χατζηαποστούλου. Τέλος πάντων.

Αυτό που έκανα, το κάνω γιατί δε θεωρώ ότι ανήκω σε κανένα άρμα, σε καμία αντιπολίτευση. Θα πρέπει να είμαστε με το ποδόσφαιρο, να μην ανήκουμε πουθενά. Το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο με ευθύνη των ενώσεων και των παραγόντων. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης όπως και ο Σαρρής δεν βγήκε με δικτατορία. Κάποιοι τον ψήφισαν, ο Γκιρτζίκης πήρε 51 ψήφους.

Όταν κατέθεσε υποψηφιότητα ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ένας από τους κορυφαίους παράγοντες τα τελευταία χρόνια τον ψήφισαν; Όχι.

Σίγουρα το ποδόσφαιρο που έχουμε, έχει πιάσει πάτο. Πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι μόνο η αλλαγή προσώπων. Ο Βαγγέλης Γραμμένος, για μένα έχει και ήθος και μεράκι.

Πράγματι κάποιοι τορπίλισαν τις δικές μου προσπάθειες για συναίνεση. Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε συμφωνήσει να γίνει στο Ηρακλειο στις 17 Ιούλίου την τορπίλισε ομάδα της συμμαχίας. Η ΑΕΚ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Είμαι πικραμένος, γιατί όλοι οι μεγάλοι θα κάθονταν στο τραπέζι για να πάμε σε συναινετική λύση και σε μια διοίκηση που θα αποτελείτο από ανθρώπους με ήθος και η ΕΠΟ να μην ανήκει σε κανέναν.

Πάμε σε μετωπική σύγκρουση. Ο ηττημένος με πληγωμένο γόητρο, θα θέλει να απαντήσει και να επανακτήσει δυνάμεις στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι τώρα με έχουν πείσει απόλυτα ο Ιβάν Σαββίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Γραμμένος. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ με τον κύριο Μελισσανίδη. Μου απέδειξε όμως και η πλευρά του Ολυμπιακού ότι θα ήθελε τη συνάντηση.

Δε θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο αν δεν αλλάξουν κάποια πρόσωπα, κάποιες νοοτροπίες. Σε όλες τις πλευρές υπάρχουν καλοί και κακοί. Μιλάω για συναίνεση με την Πολιτεία.»

Διαβάστε ακόμη...