«Ο Ορλάντο Σα καλοβλέπει ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Με δηλώσεις του στην «Μ», ο ατζέντης του Πορτογάλου σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε ότι ο παίκτης είναι ανοικτός σε μεταγραφή του στον Δικέφαλο
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ορλάντο Σα καλοβλέπει ΠΑΟΚ»

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ορλάντο Σα, καλοβλέπει την προοπτική να μετακομίσει στην Τούμπα, εφόσον συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τους Ισραηλινούς, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες το βράδυ στην «Μ» ο ατζέντης του παίκτη.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σέι Ντανόν ο οποίος τόνισε: «Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να σας πω αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ορλάντο Σά, Αυτό που μπορώ όμως να μεταφέρω, είναι πως ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι Τελ Αβιβ έχουν άριστες σχέσεις, εξαιτίας της παρουσίας του κ. Αγγελίδη στην ισραηλινή ομάδα.

Διατέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλές σχέσεις. Επιπλέον μπορώ να σας αναφέρω πως η Μακάμπι Τελ Αβιβ αναζητεί έναν επιθετικό για να ενισχυθεί στην επίθεση. Ο Ορλάντο Σα από την πλευρά του βλέπει θετικά τον ΠΑΟΚ, εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πώ κάτι περισσότερο».

Ο Ορλάντο Σα, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» για τον ΠΑΟΚ και παλαιότερα, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Ισραηλινή ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...