Μετράει παρόντες

Από paok24.com: Δύο εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα (21:00) ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να μετρήσει παρουσίες στη σημερινή προπόνηση.
Πηγή: paok24.com
Μετράει παρόντες

Στη διάρκεια του χτεσινού προγράμματος ο Σέρβος τεχνικός είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, ελπίζοντας ότι σήμερα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο Αθανασιάδης στην προπόνηση της Δευτέρας δούλεψε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Περέιρα ακολούθησε θεραπεία λόγω χτυπήματος στην πλάτη και ο Ζέλικο Μπρκιτς ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Στη διάρκεια του σημερινού προγράμματος (19:00) θα διαπιστωθεί η κατάσταση των τριών παικτών, με τον Ίβιτς στη σημερινή προπόνηση να αναμένεται να ανοίξει τα... χαρτιά του και αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας για τον αγώνα κόντρα στους Γεωργιανούς.

Άλλωστε, το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας είναι μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πετύχει ακόμα μία νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρότι η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League ακόμα αναζητείται...

Διαβάστε ακόμη...