«Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ»

Από inpaok.com: Σε σίριαλ εξελίχθηκε η μετακίνηση του Έρικ Σάμπο στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το Ισραήλ η μεταγραφή του φτάνει στο τέλος της.
Πηγή: inpaok.com
«Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ»

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, μετά την τελευταία επαφή του Λούμπος Μίχελ, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα, Μόουσες Νταμάι, υπήρξε πρόοδος στις συζητήσεις, με τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην ρήτρα που θα καταβάλει η Μπεϊτάρ, εφόσον θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Σάμπο, μετά το τέλος του δανεισμού του, με το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά η συμφωνία του Δικεφάλου με την Μπεϊτάρ, προέβλεπε ρήτρα αγοράς του Σλοβάκου μέσου, τα 400.000 ευρώ, για συμβόλαιο τεσσάρων ετών όμως, κάτι που έκανε αρχικά τον Σάμπο αρνητικό σε αυτό το ενδεχόμενο.

Εν τέλει ο 24χρονος χαφ πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, με τις δύο ομάδες να διαπραγματεύονται εκ νέου τους όρους του δανεισμού του, με την λύση όπως σημειώνουν οι Ισραηλινοί να βρίσκεται στις 200.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει πλέον, για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σάμπο, είναι να ταξιδέψει ξανά στο Ισραήλ ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπεϊτάρ.

Διαβάστε ακόμη...