Μένει με τον Κάνιας ο ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση άλλου καθαρόαιμου χαφ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ύστερα από την παραχώρηση του Κάτσε στην Πλζεν και την αποχώρηση του Τζιόλη.
Πηγή: sport-fm.gr
Μένει με τον Κάνιας ο ΠΑΟΚ

Στη Βικτόρια Πλζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος χθες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και θα προπονείται από σήμερα με το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και βρίσκονται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Κι όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση άλλου καθαρόαιμου μέσου, παρότι αυτή τη στιγμή στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ υπάρχει μόνο ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αποφάσισαν να μην κινηθούν για άλλον παίκτη και να καλυφθεί εκ των έσω το συγκεκριμένο κενό, με τη χρησιμοποίηση του Φερνάντο Βαρέλα ή του Νίκου Κοροβέση και να γίνει κάποια κίνηση για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...