H "πρώτη" των Κορασίδων και των Νεάνιδων (vid)

Aπό paokwbc.gr: Σήμερα (22-08-2016) οι Κορασίδες και Νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ βρέθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο, με σκοπό να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: paokwbc.gr
H "πρώτη" των Κορασίδων και των Νεάνιδων (vid)

«Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση, κατά την οποία βρεθήκαμε όλοι μαζί, χαρούμενοι και ανυπόμονοι για την έναρξη της νέας χρονιάς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Εύχομαι να έχουν όλες οι αθλήτριες από όλες τις ομάδες υγεία. Ο στόχος μας είναι διπλός: να κατακτήσουμε τα ηλικιακά πρωταθλήματα και να αναδείξουμε αθλήτριες-ταλέντα που να μπορούν να στελεχώσουν το γυναικείο τμήμα και, γενικότερα, την Α1.», ήταν τα λόγια του προπονητή Βασίλη Μασλαρινού, ο οποίος ξεκίνησε την 3η σεζόν του στο τιμόνι των Νεανίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

«Καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος που είναι "καταδικασμένος" να πρωταγωνιστεί και να φέρει συνεχώς διακρίσεις. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και μέσω αυτού να πάμε για μία ακόμη χρονιά στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος», δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής των Κορασίδων για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...