Άγιαξ βλέπουν και… κλαίνε στην Τούμπα!

Από gazzetta.gr: Στον ΠΑΟΚ βλέπουν την πορεία του Άγιαξ και... τρελαίνονται.
Πηγή: gazzetta.gr
Άγιαξ βλέπουν και… κλαίνε στην Τούμπα!

Ο «Αίαντας» παραπαίει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μεγεθύνοντας τη θλίψη του αποκλεισμού στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο!

Όσο η μεγάλη ομάδα του Άμστερνταμ «θα είναι εκτός τροχιάς», όπως επισημαίνεται στο σύνολο του Ολλανδικού Τύπου, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βίλεμ, τόσο στον ΠΑΟΚ θα σκέφτονται τη μεγάλη ευκαιρία, που έχασαν γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον σημερινό Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο ημέρες μετά την ήττα από τη Βίλεμ και οι «βολές» κατά του Πέτερ Μποσζ συνεχίζονται και τα ρεπορτάζ εφημερίδων και ιστοσελίδων, όπως η AD, η De Telegraaf και η De Volkskrant, εστιάζουν στις απογοητευτικές εμφανίσεις, που έχουν φέρει τον Άγιαξ στο μείον πέντε από τη Φέγενορντ, την PSV και την Ντε Χαγκ.

«Μήπως η πρώτη ώρα την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Ροστόφ ήταν γοητευτική; Όπως και το παιχνίδι πριν από λίγες εβδομάδες με τον ΠΑΟΚ;», αναρωτιέται η AD, ενώ η De Telegraaf επισημαίνει ότι η ομάδα εμφανίζει σοβαρά αμυντικά λάθη και η έλλειψη δημιουργικότητας.

Την ίδια ώρα η De Volkskrant στέκεται το πολύ κακό κλίμα, που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο της, με δεδομένη την πρόθεση πώλησης, μετά τον Μίλικ, του τερματοφύλακα Σίλεσεν στην Μπαρτσελόνα, με τον Μποσζ να αποφασίζει να μη τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τη Βίλεμ και να εμπιστεύεται τον νεαρό Αντρέ Ονανά, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, αφήνοντας τον δεύτερο τερματοφύλακας Ντιέντερικ Μπόερ στον πάγκο.

Φανταστείτε, τι έχει να γίνει σε περίπτωση αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ροστόφ με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην «Αμστερνταμ Αρίνα» έχει το πάνω χέρι, αλλά το ίδιο ίσχυε και πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...