Ανανέωση με παρόν και μέλλον!

Από inpaok.com: O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έκανε ξανά την εμφάνιση του σε αγώνα της πρώτης ομάδας (αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ) και είχε θετική παρουσία παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες την στιγμή που η απόδοση του Δικεφάλου είχε κάνει... κοιλιά
Πηγή: inpaok.com
Ανανέωση με παρόν και μέλλον!

είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέτος κλείνει τα τέσσερα χρόνια στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και αναμένεται να μείνει για αρκετά ακόμα σε αυτή.

Ο νεαρός που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο για την επέκταση του συμβολαίου του ανήκει στη γενιά των... πρωταθλητών των «ασπρόμαυρων» αφού έχει σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, τόσο με την Κ17 του ΠΑΟΚ, όσο και με την Κ20.

Στα 20 του έχει καταφέρει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της αντρικής ομάδας, αφού επί το πλείστον προπονείται με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Ωστόσο, αυτό που έκανε τον προπονητή του στην Κ20 και τώρα στην Ά ομάδα του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς να τον χρησιμοποιεί ως βασικό στους αγώνες των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου είναι πως πρόκειται για ένα πολυεργαλείο.

Ο Δεληγιαννίδης μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ έχει την ικανότητα να τοποθετηθεί πίσω από τον επιθετικό εκεί που έκανε αρκετές φορές τη ζημιά στις αντίπαλες ομάδες κατά την θητεία του στην ομάδα Νέων του Δικεφάλου.

Εκτός όμως από τις επιθετικές του τάσεις έχει και αμυντικές αρετές, αφού στην Εθνική Ελλάδος Νέων αγωνίζεται ως ένα φουλ μπακ που έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, αλλά μπορεί να επιστρέψει γρήγορα πίσω στη θέση του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρόκειται για ένα ταλέντο που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ρόστερ της ομάδας, ο νεαρός ήταν ο... μαθητής του «Σάλπι» με τον έμπειρο φορ να δίνει χρήσιμες συμβουλές στον νεαρό για τη συνέχεια της καριέρας του.

O ίδιος από την πλευρά του δεν αποσπάται από όλα αυτά και συνεχίζει να δουλεύει για να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...