“Φαβορί για πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ”

Από arenafm.gr: Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στον Arena fm για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Τυφλίδας και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
“Φαβορί για πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ”

"Θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα με την Δυναμό Τυφλίδας. Όλες οι ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο πλέον. Αν θέλουμε να έχουμε διακρίσεις πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα, έχει στο πρωτάθλημα αρκετές αγωνιστικές. Ευχής έργο να έχουμε ένα αποτέλεσμα πρόκρισης, αλλά και με τον Άγιαξ είχαμε σκορ πρόκρισης, αλλά δεν περάσαμε.

Ο Κλάους με τον Άγιαξ έβαλε ένα γκολ κι έχασε δυο. Πάλεψε, ήρθε ο αποκλεισμός, αλλά πρέπει να ζητήσουμε ευθύνη από Κάμπος και Ροντρίγκεζ που δε βοήθησαν, δεν μπήκαν καν στην περιοχή. Έπρεπε η βοήθεια τους να είναι μεγαλύτερη. Ο Κάμπος θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

Θα προσπαθήσουν κι αυτοί της Ντιναμό να διακριθούν και να κάνουν την έκπληξη. Δεν υπάρχου εύκολοι αντίπαλοι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. .

Ο κύριος Ίβιτς θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Θεωρώ ότι το κέντρο του ΠΑΟΚ γίνεται πιο γρήγορο με Τσίμιροτ, Χαρίση, Σάκχοφ στο κέντρο.

Πιστεύω ότι χρειάζεται σέντερ φορ η ομάδα. Θεωρώ ότι ο Περέιρα δεν είναι σέντερ φορ και δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Αν τραυματιστεί ο Κλάους πώς θα βγει η χρονιά; Μόνο με τον Κουλούρη;

Αν είναι έτσι ο Ολυμπιακός, τότε ΠΑΟΚ και Παναθηναίκός θα χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Και η ΑΕΚ όμως πάντα είναι ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο μομέντουμ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...