Ο Λούκας επιμένει να... πληρώνει τον ΠΑΟΚ!

Aπό sentragoal.gr: Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Λούκας Πέρεθ προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, με την οποία κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία, να του ανοίξουν τον δρόμο για άλλο σύλλογο, ακολουθώντας περίπου τον ίδιο δρόμο.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Λούκας επιμένει να... πληρώνει τον ΠΑΟΚ!

Πριν από έναν χρόνο ο Ισπανός έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει πως δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, καθώς η Λα Κορούνια είχε δείξει ενδιαφέρον και τον είχε «σύμμαχό» της. Ο Λούκας, ύστερα από διάφορα τερτίπια που τον άφησαν εκτός ομάδας για ένα διάστημα, πείστηκε να «συμμορφωθεί», αγωνίστηκε σε δύο επίσημα ματς και τελικά πήρε τη μεταγραφή στην ομάδα της Γαλικίας.

Τώρα φαίνεται πως κάνει τα ίδια στους Γαλικιανούς, βλέποντας την προοπτική της Λέστερ. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως όσο πέρυσι έτσι και φέτος θα βάλει χρήματα στο ταμείο του. Οι «ασπρόμαυροι» παραχώρησαν τον Λούκας στη Λα Κορούνια έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, κρατώντας το 30% του ποσού μεταπώλησης του παίκτη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Λέστερ είναι διατεθειμένη να καταβάλει 15 εκατ. ευρώ στη Λα Κορούνια για να αποκτήσει τον Λούκας, που είχε μείνει εκτός αποστολής από το πρόσφατο φιλικό της ομάδας του με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ.

Ο προπονητής της Λα Κορούνια, Γκαΐθκα Γκαριτάνο, είχε δηλώσει πως η απουσία του Λούκας ήταν για λόγους τακτικής, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε βάση, καθώς ο Λούκας προσπαθεί να παίξει όσο το δυνατόν λιγότερο για να αποκλείσει το ενδεχόμενο τραυματισμού εν όψει της μετακίνησής του στη Λέστερ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει στα ταμεία του περίπου 4,5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που η συμφωνία ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Λέστερ οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...