Ο επιθετικός που θα πλαισιώσει την τριάδα

Από sentragoal.gr:Τον επιθετικό που θα... κλείσει -όπως όλα δείχνουν- την πόρτα της εισόδου στη Τούμπα περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ,
Πηγή: sentragoal.gr
Ο επιθετικός που θα πλαισιώσει την τριάδα

με τα χρονικά περιθώρια να είναι τέτοια που ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα υπολογίζεται για το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας και αυτό της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Αλλωστε, με δεδομένα τα όσα είπε ο Βλάνταν Ιβιτς με αφορμή την επικείμενη απόκτηση του επιθετικού, ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει από εκείνον να «δώσει μάχη για την αρχική ενδεκάδα» και να «πλαισιώσει την τριάδα των επιθετικών που υπάρχει». Τι σημαίνει αυτό; Οι παίκτες που βρίσκονται στο «κάδρο», με έγκριση Ιβιτς, δεν είναι «μεταγραφές αεροδρομίου», αλλά «εργαλεία» που θα κληθούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ σε μια σεζόν η οποία θα έχει πάνω από 40 επίσημα παιχνίδια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Μίχελ - Ιβιτς, πόσω δε μάλλον μετά την αποτυχία του Δικεφάλου του Βορρά να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που και τα οικονομικά δεδομένα θα ήταν διαφορετικά, αλλά και η «δυναμική» του ΠΑΟΚ να προσεγγίσει παίκτες μεγαλύτερη. Το «είμαστε κοντά» που είπε ο Βλάνταν Ιβιτς το βράδυ της Τρίτης μετά τη λήξη του φιλικού με τη Βέροια... άναψε φωτιές, τις οποίες ο Σέρβος τεχνικός «έσβησε» ένα 24ωρο μετά με το «θα περιμένετε» που είπε με την ολοκλήρωση του φιλικού με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν τουλάχιστον δυο μέτωπα ανοικτά, ένα εκ των οποίων αφορά παίκτη με τον οποίον ο ΠΑΟΚ συζητά τον δανεισμό του για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Νέο συμβόλαιο για τον «μαχητή» Μυστακίδη

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους και διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Μπορεί η απόσταση που χωρίζει την Κατερίνη από τη Θεσσαλονίκη να είναι στα 80 χιλιόμετρα, όμως για να φτάσει ο Γιάννης Μυστακίδης στον ΠΑΟΚ έκανε έναν ολόκληρο κύκλο. Από τον Βατανιακό στα 16 του χρόνια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Χόφενχαϊμ. Στα τρία χρόνια παραμονής του στη Γερμανία πέρασε από την Κ19 της Μανχάιμ και στη συνέχεια της Φράιμπουργκ, εκεί έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα.

Λίγους μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός μάχης και έμεινε ελεύθερος. Πριν από δύο χρόνια ο Μυστακίδης δοκιμάστηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να εισηγείται την απόκτησή του και τον δανεισμό του στον Πιερικό, εκεί που πέτυχε 4 γκολ σε 27 αγώνες. Πέρυσι ο Ιγκόρ Τούντορ τού έδωσε την ευκαιρία και εκείνος την εκμεταλλεύτηκε. Με 7 γκολ σε 6 ασίστ σε 30 παιχνίδια ο Μυστακίδης κέρδισε επάξια την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και ένα νέο συμβόλαιο, με το οποίο ανεβαίνουν οι απολαβές του, ενώ έχει μπει και υψηλή ρήτρα.

Διαβάστε ακόμη...