Θέμα στην Κύπρο ο Ματθαίου-Τι λέει ο ίδιος

Από thessports.gr: Η χθεσινή ημέρα ήταν η σπουδαιότερη ζωής του Νικόλα Ματθαίου. Ποιος είναι αυτός; Ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ που κατάγεται από τη Λεμεσσό.
Πηγή: thessports.gr
Θέμα στην Κύπρο ο Ματθαίου-Τι λέει ο ίδιος

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο 18χρονος ήταν στις ακαδημίες του Απόλλωνα όταν πριν από δύο χρόνια τον είδαν από τον ΠΑΟΚ και εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες του. Λόγω του ότι ήταν ανήλικος, φέτος επισημοποιήθηκε η μεταγραφή και πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ και χθες πραγματοποίησε το ανεπίσημο του ντεμπούτο με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Πέρασε ως αναγκαστική αλλαγή στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Γκόικο Τσίμιροτ που δέχθηκε ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα.

«Ο νεαρός άσος είχε καλή παρουσία, έδειξε αγωνιστικό θράσος παρά την ηλικία του, με αρκετά τρεξίματα στον χώρο του κέντρου» λέει ελληνικό δημοσίευμα.

Ικανοποιημένος με την απόδοση του Κύπριου μέσου έμεινε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σε ερώτηση για τον νεαρό, είπε: «Ο Ματθαίου μπήκε αναγκαστικά σήμερα αλλά γενικά τον πιστεύω. Είχε θράσος και είναι ένας παίκτης με μέλλον, δουλεύει σοβαρά όπως κι άλλα νέα παιδιά».

Εμείς συγχαρήκαμε τον νεαρό για το ανεπίσημο του ντεμπούτο και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για το χθεσινό επίτευγμα του. Τον βρήκαμε στη διαδρομή για τη Τουρκία, όπου θα παρευρεθεί με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά.

Περιχαρής δήλωσε αρχικά ότι «η χθεσινή εμπειρία ήταν πολύ ωραία» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «στο τέλος του αγώνα μου έδιναν συγχαρητήρια και μου έλεγαν όλοι μπράβο». Ο ίδιος όμως εμφανίστηκε προσγειωμένος λέγοντας ότι «αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά και επιμονή!»

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους μας είπε ότι «είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ». Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε αν μπορεί να ανταποκριθεί στη πρώτη ομάδα από φέτος αλλά η απάντηση του ήταν ότι «χρειάζομαι πολύ δουλειά και υπομονή».

Διαβάστε ακόμη...