Το μήνυμα του Ίβιτς για την μεταγραφή

Από thessports.gr: Με την μεταγραφή του επιθετικού θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ (αν δεν φύγει κανείς εκτός προγράμματος...) και ο Βλάνταν Ίβιτς έστειλε ένα μήνυμα από το Περιστέρι, σχετικά με το τι παίκτη θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος.
Πηγή: thessports.gr
Το μήνυμα του Ίβιτς για την μεταγραφή

"Να περιμένετε για την μεταγραφή. Όποιος και να έρθει, θα πρέπει να διεκδικήσει τη θέση" είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί ότι ο επιθετικός, δεν θα είναι αυτό που λέμε "πρώτο όνομα", που de facto θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, όπως ενδεχομένως περιμένει πολύς κόσμος.

Ο Ίβιτς είναι προφανές ότι δεν είναι υπέρ μιας μεταγραφής με μεγάλο όνομα, κυρίως για τις εντυπώσεις (σίγουρα δεν είναι υπέρ των μεταγραφών τύπου Μπερμπάτοφ), και μάλλον περιμένει έναν παίκτη ουσίας, που θα του δώσει μια ακόμη επιλογή για την επίθεση.

Είναι επίσης φανερό, ότι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Αθανασιάδης είναι το πρώτο βιολί της ομάδας του.

"Είναι η ικανότητα του παίκτη. Είναι κάποια πράγματα, που κάποιοι τα έχουν ή δεν τα έχουν. Για τον Κλάους τα είπαμε. Είναι ο αρχηγός της ομάδας", είπε ο Ίβιτς για το γκολ του Αθανασιάδη στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...