Συνεχίζει την αναζήτηση για επιθετικό

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού, έχοντας «κλείσει» ήδη ως εναλλακτική επιλογή τον Βίτεκ, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις.
Πηγή: novasports.gr
Συνεχίζει την αναζήτηση για επιθετικό

Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρονται να αναζητούν μια καλύτερη επιλογή από αυτή του Σλοβάκου επιθετικού, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει συμφωνήσει προφορικά και να περιμένει ειδοποίηση, προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά δε φαίνεται να βιάζεται στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς θεωρεί πως ο Βλάνταν Ίβιτς έχει λύσεις στα χέρια τους, εν όψει των δυο αναμετρήσεων με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τα play off του Europa League. Στη λίστα για τους συγκεκριμένους αγώνες προστέθηκε το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα, σε αντίθεση με τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβανός μέσος φέρεται να έχει βρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους». Ο Κάτσε δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...