Μια οικογένεια «βουτηγμένη» και «πωρωμένη» με το water polo!

Από waterpololive.gr: Η Τελική Φάση της Β΄ Εθνικής των Γυναικών στιγματίστηκε από αποχωρήσεις (πριν τους αγώνες) ομάδων και το μηδενισμό ακόμη μίας.
Πηγή: waterpololive.gr
Μια οικογένεια «βουτηγμένη» και «πωρωμένη» με το water polo!

Για παράδειγμα σε μια φάση με έξι ομάδες, οι δύο (ΟΕΑΝΑΒ , Οξυγόνο) δεν ταξίδεψαν καν στα Χανιά λόγω του οικονομικού ζητήματος που δεν μπορούσαν να αντέξουν κι η άλλη (ο ΟΦΗ) μηδενίστηκε λόγω ένστασης του ΠΑΟΚ για αντικανονική συμμετοχή σε αγώνες της προπονήτριας Μαίρης Παλληκαράκη. Ετσι τα Χανιά πανάξια τερμάτισαν στην κορυφή, η Ηλιούπολη άξιζε την 2η θέση προς την άνοδο κι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με πολλά χαμόγελα από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου».

Ομως το αξιοπρόσεχτο της όλης διαδικασίας ήταν κάτι άλλο. Στους αγώνες πήραν μέρος – με τον «Δικέφαλο» στο σκουφάκι – τέσσερις αθλήτριες, συγγενείς μεταξύ τους, με ηλικίες από 42 ετών μέχρι κι εννέα ετών!

Η οικογένεια του Χριστόδουλου Μαρίνου (τερματοφύλακας στην μεγάλη ομάδα του Ηρακλή επί Τάσου Δούμπα, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία μετά και σε πολλές ακόμη ομάδες) εκπροσωπήθηκε επάξια από τη σύζυγό του Άννα, κεντρική αμυντικό, από τις κόρες του Αναστασία (14 ετών αριστερόχειρας) κι Ίνγκριντ (εννέα ετών φουνταριστή) και την ανηψιά του Αναστασία Βάνη, μια υψηλόσωμη γκολκίπερ (15 ετών), που παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα του Βότση.

Οπως φαίνεται κι από τις παρακάτω φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, η οικογένεια Μαρίνου είναι βουτηγμένη στο water polo, αφού ακόμη και στις διακοπές της (στη Σκιώνη Χαλκιδικής) ο μπαμπάς έχει εξασφαλίσει ειδική εστία που στέκεται στη θάλασσα κι ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι τρεις γυναίκες της οικογένειας, από 42 ετών μέχρι κι εννέα ετών παίζουν κι ευχαριστιούνται το water polo.

Περήφανος ο Χριστόδουλος Μαρίνος για τα καμάρια του...

Οι 4 παίκτριας, πάσης ηλικίας, σε πλήρη διάταξη. Η Αναστασία Βάνη, η σύζυγος του Χριστόδουλου Μαρίνου Άννα κι οι κόρες του Αναστασία κι Ίνγκριντ.

Η οικογένεια είναι... τρελή με το water polo, έτσι ο μπαμπάς, Χριστόδουλος Μαρίνος εξασφάλισε κι εστία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκιώνη της Χαλκιδικής.

Διαβάστε ακόμη...