Πάει για επιθετικό «ενισχύοντας» τον Κλάους

Aπό pamesports.gr: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος θα ενισχύσει με την παρουσία του την γραμμή κρούσης της ομάδας.
Πηγή: pamesports.gr
Πάει για επιθετικό «ενισχύοντας» τον Κλάους

Αυτή η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό, απλά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πριν από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, στις επαφές που έκαναν οι επιτελείς του Δικεφάλου (κυρίως ο Μίχελ) δεν είχαν καταφέρει να φέρουν στην Τούμπα τον παίκτη που θα ήθελαν.

Παρά τον αποκλεισμό, είναι δεδομένη η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να ενισχυθεί η ομάδα στην επίθεση και αυτό μετέφερε στους συνεργάτες του πριν επιστρέψει στο Ροστόφ. Το σκεπτικό δεν έχει αλλάξει λοιπόν για την απόκτηση ενός στράικερ με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτά που διαθέτει ο Κλάους Αθανασιάδης. Αλλάζει όμως προφανώς, το τελικό ποσό που θα διατεθεί για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή.

Προφανώς περισσότερα χρήματα θα είχαν στην διάθεσή τους να δαπανήσουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά από μία πρόκριση επί του Άγιαξ και είναι φανερό πως έχουν λιγότερα διαθέσιμα. Οι τελευταίες πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν πως υπάρχει μία λίστα με τρία ονόματα επιθετικών, εκ των οποίων ο ένας θα προκριθεί πάρα πολύ σύντομα για να έρθει στην Τούμπα το συντομότερο δυνατό.

Το δεδομένο είναι πως ο παίκτης που θα έρθει, θα «ενισχύει» τον ρόλο του Κλάους Αθανασιάδη στην ομάδα, ο οποίος αποτελεί και το «βαρύ χαρτί» για την επίθεση του ΠΑΟΚ καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία των επιτελών του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...