Κόντρα Μπερντίεφ - Σαββίδη και... αποκάλυψη για ΠΑΟΚ!

Aπό metrosport.gr: Παρότι οδήγησε τη Ροστόφ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κουρμπάν Μπερντίεφ παραιτήθηκε από τον ρωσικό σύλλογο λόγω... Σαββίδη
Πηγή: metrosport.gr
Κόντρα Μπερντίεφ - Σαββίδη και... αποκάλυψη για ΠΑΟΚ!

Η δεύτερη θέση ήταν μόνη η αρχή. Η Ροστόφ κόντρα σε όλους κι σε όλα κατάφερε να στείλει αδιάβαστη την Άντερλεχτ και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα βρει στο δρόμο της τον δήμιο του ΠΑΟΚ, Άγιαξ.

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι για τους Ρώσους, ο Κουρμπάν Μπερντίεφ παραιτήθηκε από τον ρωσικό σύλλογο μετά από τρία χρόνια λόγω... Σαββίδη.

Ο 63χρονος προπονητής υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι οι υποσχέσεις που είχε πάρει αυτός και οι παίκτες του δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από τη διοίκηση της ομάδας, ενώ τόνισε για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι «αυτός ο άνθρωπος τελείωσε για μένα».

Από την πλευρά της τόσο η διοίκηση της Ροστόφ, όσο και ο Ιβάν υποστηρίζουν ότι ο Μπερνίεφ δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο, προκειμένου να πάει στην Σπαρτάκ Μόσχας. Μάλιστα ο ίδιος ο Σαββίδης αποκάλυψε πως έδωσε χορηγία ύψους 7,5 εκατ. ευρώ στη Ροστόφ και για τη φετινή χρονιά.

Επίσης ανέφερε πως σκέφτηκε να φέρει τον Μπερντίεφ στον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρησή του από τη Ρούμπιν Καζάν, ενώ σε δηλώσεις του τον είχε χαρακτηρίσει ως τον «Ρανιέρι της Ροστόφ».

Διαβάστε ακόμη...