Τέπιτς: «Καμία συμφωνία με την ΑΕΚ»

Από novasports.gr; Ο Μιλένκο Τέπιτς υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την ΑΕΚ και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: novasports.gr
Τέπιτς: «Καμία συμφωνία με την ΑΕΚ»

Ο Μιλένκο Τέπιτς υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την ΑΕΚ και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως περιμένει προτάσεις, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε στον σερβικό Τύπο: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που να αξίζει προσοχής. Είμαι σε αναμονή και στην συνέχεια θα εξετάσω οτιδήποτε προκύψει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Χάτσερ: «Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ δεν τον ήξερα, όμως την περασμένη χρονιά που ήμασταν συμπαίκτες τον γνώρισα και πλέον μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό παιδί, αγαπά το μπάσκετ και είναι σπουδαίος παίκτης. Έδειξε την ποιότητα και έπαιξε φανταστικά σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, εξελίσσεται διαρκώς και η Παρτιζάν είναι το καλύτερο περιβάλλον για να απογειώσει την καριέρα του ».

Επίσης, συμπλήρωσε για τον πρώην συμπαίκτη του: «Μπορώ να πω ότι δεν είναι ένα τυπικό πόιντ γκαρντ. Μπορεί να αγωνιστεί και σαν σούτινγκ γκαρντ, ενώ παίζει καλά το ένας εναντίον ενός και αγαπά να σουτάρει τρίποντα. Μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση και δεν φοβάται να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα».

Επίσης, ο Τέπιτς αποκάλυψε πως είχε επαφές με τον Χάτσερ για την Παρτιζάν: «Κατά την διάρκεια της σεζόν μιλήσαμε αρκετές φορές για την Παρτιζάν και του εξήγησα ότι είναι ένας σύλλογος παγκόσμιας εμβέλειας με πολλές συμμετοχές στην Ευρωλίγκα».

Τέλος, συμπλήρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που να αξίζει προσοχής. Είμαι σε αναμονή και στην συνέχεια θα εξετάσω οτιδήποτε προκύψει».

Διαβάστε ακόμη...