Ναι μεν… αλλά για επιθετικό!

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αγιαξ και ο αποκλεισμός από τα play off του Chmapions League, δεν άφησαν πολλά περιθώρια για μεταγραφικές συζητήσεις ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ, μετά το τέλος του αγώνα.
Πηγή: inpaok.com
Ναι μεν… αλλά για επιθετικό!

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός δημιούργησε ψυχολογική φόρτιση σε όλους και δεν ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ότι το θέμα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες είναι δεδομένο καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την απόκτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Είναι επίσης γεγονός ότι δεν έχουν την ίδια άποψη επί του θέματος οι Ιβάν Σαββίδης, Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς. Πρόεδρος και προπονητής υποστηρίζουν ότι η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και φυσικά στην επίθεση. Δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη για την επίθεση αλλά δεν «καίγονται» με δεδομένο μάλιστα ότι ο Σέρβος τεχνικός ποντάρει και στον Περέιρα, ανεξάρτητα από την απόφαση του να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στην Τούμπα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θέλει να προσφέρει στην ομάδα κάθε δυνατό όπλο για να υλοποιήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς και ζητήσει την περαιτέρω ενίσχυση του Δικεφάλου με έναν επιθετικό ανεξάρτητα από την εικόνα που παρουσιάζει το ρόστερ σήμερα.

Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα στο δίδυμο Μίχελ – Ιβιτς και τον ομογενή επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει οικονομική άνεση και η δεδηλωμένη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό που προκύπτει από την ποδοσφαιρική αγορά είναι ότι, ο Δικέφαλος εξετάζει περιπτώσεις παικτών που μπορούν να παίξουν τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Τις επόμενες ημέρες και με δεδομένο ότι θα καταλήξουν σε μια απόφαση Σαββίδης, Μίχελ και Ιβιτς, θα γίνει και η τελική επιλογή καθώς υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στη διάθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...