Tι είπε ο Μίχελ στους παίκτες

Από inpaok.gr: Ο Λούμπος Μίχελ, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Δικεφάλου και μίλησε στους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: inpaok.gr
Tι είπε ο Μίχελ στους παίκτες

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλησε να εξυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, ενώ έκανε αναφορά και στην επόμενη μέρα και τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Μίχελ ανέφερε για τον αποκλεισμό από το Champions League: «Δεν θέλω να βλέπω κεφάλια σκυμμένα, πρέπει να είμαστε με το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Δεν αποκλειστήκαμε από κάποια μικρή ομάδα, αλλά από έναν Σύλλογο, όπως είναι ο Άγιαξ. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά είχαν την τύχη με το μέρος τους. Εγώ σας πιστεύω.»

Σχετικά, με την επόμενη μέρα δήλωσε: «Στόχος μας τώρα είναι να μπούμε στους Ομίλους του Europa League. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σαν ομάδα.»

Στο ίδιο πλαίσιο, ήταν και τα λεγόμενα του προπονητή του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, ενώ σύμφωνος με τα όσα ειπώθηκαν ήταν και ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Φυσικά, η στεναχώρια του για τον αποκλεισμό και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτος ήρθε, ήταν πολύ μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη...