Λιάπης: "Πρότυπό μου ο Βασιλειάδης"

Από contra.gr: Ο Μιχάλης Λιάπης, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, μιλάει στο Contra.gr και ευχαριστεί τους Βασιλειάδη και Μαρκόπουλο, ενώ τονίζει πως μελλοντικά θέλει να γυρίσει στον "Δικέφαλο" με έναν καλύτερο ρόλο αγωνιστικά
Πηγή: contra.gr
Λιάπης: "Πρότυπό μου ο Βασιλειάδης"

Από τον Ιούνη ακόμη, είχαμε αναφέρει πως ο Μιχάλης Λιάπης αναμενόταν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη η ΚΑΕ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" μαζί του.

Οπως είχαμε γράψει ο νεαρός ήθελε να μετακομίσει σε έναν σύλλογο που θα έχει χρόνο συμμετοχής και αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο Contra.gr. "Φεύγω λόγω αγωνιστικού ρόλου γιατί δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το να είμαι ο 12ος παίκτης στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Ηρθα στην ομάδα από μικρός και φεύγω σαν άνδρας", μας είπε αρχικά ο Λιάπης ο οποίος εν συνεχεία προχώρησε σε... ευχαριστίες. "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σούλη που με βοήθησε και ανδρώθηκα μαζί του, ευχαριστώ όλο το σταφ, τους διοικούντες, τους πρώην συμπαίκτες μου, τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με στήριζε πολύ και κυρίως τον Κώστα Βασιλειάδη".

Γιατί η... ειδική αναφορά στον νυν καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ; "Τον έβλεπα σαν αδελφό μου. Με βοήθησε πολύ την περσινή χρονιά και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Με συμβούλευε καθημερινά μπασκετικά αλλά και γενικά και με στήριζε όταν με έβλεπε να είμαι στενοχωρημένος ή απογοητευμένος. Ηταν πολύ καλός συμπαίκτης, είναι σωστός επαγγελματίας και από τους καλύτερους παίκτες που συνεργάστηκα. Ο Βασιλειάδης είναι ένας από τα πρότυπά μου ως παίκτης".

Στο μυαλό του Λιάπη (θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, άσχετα αν στον ΠΑΟΚ δεν του έδωσαν τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε) είναι μελλοντικά να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" έχοντας φυσικά έναν πιο δραστήριο ρόλο αγωνιστικά.

"Τον ΠΑΟΚ τον βλέπω σαν οικογένειά μου. Φεύγω φιλικά από την ομάδα. Θα ήθελα να επιστρέψω αργότερα στον ΠΑΟΚ έχοντας δραστήριο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι", ανέφερε ο 21χρονος γκαρντ.

Διαβάστε ακόμη...