Η δυναμική των αντιπάλων

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League παίζοντας με μια εκ των: ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) , Βοϊβοντίνα (Σερβία), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και το INPAOK σας παρουσιάζεις την δυναμική τους:
Πηγή: inpaok.com
Η δυναμική των αντιπάλων

Η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε το «μπαμ» στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Σπάρτακ Μόσχας με νίκη στο φινάλε στη Ρωσία, ενώ στον δεύτερο προκριματικό είχε αφήσει εκτός την Κλίφτονβιλ. Είναι μία δεμένη ομάδα που πέρσι πήρε την δεύτερη θέση στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η Βοϊβοντίνα για να φτάσει στα play off απέκλεισε αρχικά την ουαλική Νόμαντς και την Πέμπτη την Ντιναμό Μινσκ και μάλιστα με δύο νίκες. Το πρωτάθλημα της Σερβίας έχει ήδη ξεκινήσεινώ πέρσι βγήκε τέταρτη στην βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Παρτιζ΄ν

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έβγαλε εκτός την Ομόνοια με νίκη 1-0 στο Ισραήλ και ήττα με 3-2 στην Κύπρο, ενώ χθες απέκλεισε εύκολα την Γελγκάβα. Είναι η ομάδα που έριξε χυλόπιτα ο Έρικ Σάμπο ενώ είχε υπογράψει προσύμφωνο μαζί της. Πέρσι πήρε την τρίτη θέση και ήταν 13 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Χάποελ Μπεν Σεβά που απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Τέλος, η Ρόζενμποργκ και η Ντιναμό Τιφλίδας προέρχονται από το Champions League aμένοντας εκτός από τον ΑΠΟΕΛ του Γιαννιώτα και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη...