Η επιμονή του Σαββίδη!

Από inpaok.com: Έντονη δραστηριότητα ανέπτυξε σε θέματα που έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Η επιμονή του Σαββίδη!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί το πρωί της Τρίτης να βρέθηκε στο Άγιον Όρος , είχε όμως τον χρόνο και την προπόνηση της ομάδας να επισκεφτεί το απόγευμα της Τετάρτης και συσκέψεις με τους συνεργάτες του να πραγματοποιήσει.

Το θέμα που απασχολεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – εκτός από την προσδοκία για πρόκριση στα play off του Champions League- είναι να κυλήσουν ομαλά όλα το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει καταστήσει σαφές στους συνεργάτες του ότι δεν θα ανεχθεί να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην Τούμπα. Έχει ζητήσει τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια ώστε να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ την καλύτερη δυνατή εικόνα τόσο στον Αγιαξ και την UEFA όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να αντιμετωπίσει η ομάδα άλλα προβλήματα με την UEFA και επίμονα ζητά απ΄ όλους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα ευρωπαικό βράδυ που θα μείνει αξέχαστο. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν αποκλείεται να απευθύνει και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας την Τετάρτη για το λόγο αυτό.

Διαβάστε ακόμη...