Γιατί ο ΟΤE TV «προσεύχεται» για πρόκριση του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Διαβάστε τους λόγους που το συνδρομητικό κανάλι επιθυμεί να δει τον «Δικέφαλο» να προκρίνεται στην επόμενη φάση των προκριματικών τoυ C.L
Πηγή: metrosport.gr
Γιατί ο ΟΤE TV «προσεύχεται» για πρόκριση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (3/8, 21:30) τον Άγιαξ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Ολλανδία, με τον «Δικέφαλο» να έχει το προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο κόσμος της ομάδας διψάει για τον επαναληπτικό με τους Ολλανδούς, κάτι που πιστοποιήθηκε και από το sold out που έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Πάντως, αγωνία υπάρχει και στο στρατόπεδο του ΟΤΕ TV, με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού να θέλουν πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τα δικαιώματα του Champions League (συμπεριλαμβανομένων και των πλέι οφ) ανήκουν στο κανάλι και αναμένεται η τηλεθέαση να ανέβει κατακόρυφα σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος» πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό.

Ακόμα, στον ΟΤΕ TV θέλουν να δουν και τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά, ακριβώς για τους ίδιους λόγους.

Από εκεί και πέρα, στα πλέι οφ του Europa League δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση (εκεί ξεκινάει από τη φάση των ομίλων), οπότε οι ελληνικές ομάδες μπορούν να διαπραγματευτούν μόνες τους σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...