"Τεράστια ζήτηση και στην Γερμανία!"

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Αννόβερου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κινητοποίηση των οπαδών του Δικεφάλου στη Γερμανία ενόψει του ματς της Τετάρτης.
Πηγή: metrosport.gr
"Τεράστια ζήτηση και στην Γερμανία!"

 

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Αννόβερου Χρήστος Τσίκος και αναφέρθηκε στην κινητοποίηση που επικρατεί στους συνδέσμους οπαδών του Δικεφάλου στη Γερμανία για τον αγώνα της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που είδαμε στο "Amsterdam Arena" μας άφησε πολύ θετική εικόνα. Βλέπουμε ότι γίνεται κάτι θετικό. Αν και νωρίς, η ομάδα είναι ήδη δεμένη. Πιστεύουμε πολύ σε θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη».

Για τον αριθμό των οπαδών του ΠΑΟΚ που θα έρθουν από τη Γερμανία: «Πολλοί από τους δικούς μας κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό. Γι' αυτό και δεν είχαμε sold out στην Ολλανδία. Το 70% του κόσμου είναι στην Ελλάδα για διακοπές. Ενόψει της Τετάρτης γίνεται ένας χαμός με τα παιδιά και από εδώ. Το άσχημο είναι πως εμείς έχουμε ένα θέμα με το ΑΜΚ. Όσοι είμαστε μόνιμοι κάτοικοι εδώ δεν έχουμε ΑΜΚΑ και υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να προσκομίσουμε κάρτα ασφάλισης από το αντίστοιχο ΙΚΑ. Με αυτή την κάρτα και την ταυτότητα βγάζουμε άκρη. Η ζήτηση είναι τεράστια. Πολλοί θα μείνουν έξω».

Για τους τρόπους μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη: «Ο σύνδεσμος από κάθε πόλη θα μετακινηθεί μεμονωμένα αεροπορικώς. Με λεωφορείο δεν γίνεται γιατί θα χαθούν πολλές μέρες και πολλοί δουλεύουν».

Διαβάστε ακόμη...