Ποιο πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ θα βρει ο Κωνσταντινίδης στην Ομόνοια

Από metrosport.gr: Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά... ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κύπρο, με τη μορφή δανεισμού
Πηγή: metrosport.gr
Ποιο πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ θα βρει ο Κωνσταντινίδης στην Ομόνοια

Από τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε ότι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα πρέπει να συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο, στον ΠΑΟΚ αναζητούν την καλύτερη λύση ώστε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εκεί που θα πάει να βρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Το πιο πιθανό είναι τελικά ο Κωνσταντινίδης να συνεχίσει στην Ομόνοια, μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο κυπριακό πρωτάθλημα και αρκετά μεγάλη οργάνωση.

Εφόσον, όπως όλα δείχνουν, ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής καταλήξει στους «πράσινους« της Λευκωσίας, τότε θα συναντήσει ένα παλιό στέλεχος του Δικεφάλου, τον Ηλία Αμπατζίδη, ο οποίος είναι γυμναστής και διετέλεσε μέλος του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ από το 200 ως το 2010.

Παράλληλα, στην Ομόνοια, εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία θα συναντήσει και θα έχει συμπαίκτες και άλλους γνώριμους των ελληνικών γηπέδων, όπως τους Σίλβα Κλέιτον, Ζίγκι Μπαντιμπαγκά, Αρη Σοϊλέδη και Ματ Ντάρμπισιρ.

Διαβάστε ακόμη...