«Ο ΠΑΟΚ η πιο σωστή μου επιλογή»

Από thessports.gr:  Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ο Ρόμπερτ Μακ δεν φαίνεται να το ξεχνάει, αφού τον μνημόνευσε και σε δηλώσεις του σε Ρώσικα μέσα.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ η πιο σωστή μου επιλογή»

Αναλυτικά:

"Η Άντερλεχτ είναι μία σπουδαία ομάδα, όμως προτίμησα την Ζενίτ, επειδή μου φαίνεται ότι είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξίες και ένιωσα ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω. Μίλησα με την οικογένεια μου και καταλήξαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στη Ρωσία.

Ακόμη και το πρωτάθλημα της Ρωσίας είναι πιο δυνατό, από αυτό που Βελγίου. Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Λίγο πριν πάρω την απόφαση μου, μίλησα με τον Χούμποτσαν. Μου είπε ότι η Ζενίτ παλεύει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και συμμετέχει και στο Champions League.

Το πέρασμα μου από την Αγγλία και την Γερμανία ήταν... σχολείο για μένα, αλλά νομίζω ότι η απόφαση μου να πάω στον ΠΑΟΚ το 2014 ήταν η πιο σωστή. Στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε πολλά, σπουδαία παιχνίδια και έζησα αξέχαστες στιγμές, όπως τα δύο γκολ που σημείωσα στους αγώνες με την Ντόρτμουντ".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...