Ξανά υποτιμούν τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Χθες όλη τη μέρα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Άγιαξ για τον εορτασμό της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι οποίες κορυφώθηκαν με την παρουσίαση της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Ξανά υποτιμούν τον ΠΑΟΚ!

Η «Ajax Open Day» όπως ονομάζεται η μέρα περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων μέσα αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο της «Άμστερνταμ Αρίνα» μέχρι και το «Τούκομστ» το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς, ο προπονητής (Πίτερ Μπος) και ο βασικός τερματοφύλακας του Άγιαξ (Γιάσπερ Σίλεσεν) επισήμαναν ξανά ότι είναι σίγουροι πως θα ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, υποτιμώντας για ακόμη μία φορά τον Δικέφαλο, παρά το 1-1 του πρώτο ματς μέσα στο Άμστερνταμ.

Ο Πίτερ Μπος ξεκαθάρισε ότι οι βασικοί στόχοι για φέτος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ολλανδία, καθώς και μία πορεία στην Ευρώπη «όσο πιο μακριά γίνεται».

Από την πλευρά του ο Γιάσπερ Σίλεσεν δεσμεύτηκε ότι ο Άγιαξ θα προκριθεί στα play off του Champions League ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο «Τούκομστ», το προπονητικό κέντρο του Άγιαξ, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην «Άμστερνταμ Αρίνα», στήθηκαν δεκάδες σκηνές για να φιλοξενήσουν τους χορηγούς της ομάδας που μοίραζαν δώρα στους φίλους του «Αίαντα», καθώς και καντίνες, μικροπωλητές αλλά και σταντ της επίσημης μπουτίκ του Άγιαξ με τα αυθεντικά προϊόντα.

Νωρίς το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ήταν σαφώς πιο αφιερωμένο στα παιδιά. Είχαν στηθεί παιδότοποι με τεράστιες φουσκωτές παιδικές χαρές, μικρά γηπεδάκια για ποδόσφαιρο 3Χ3 αλλά και κάτι σαν γήπεδα... «κλουβιά» για μονομαχίες ένας με έναν!

Το σκηνικό που εκτείνονταν σε ένα χώρο πολλών στρεμμάτων ήταν εντυπωσιακό και όλος ο κόσμος ήταν ντυμένος με τα διακριτικά του Άγιαξ, φορώντας είτε φανέλες, είτε κασκόλ της ομάδας.

Υπήρχαν διαγωνισμοί των χορηγών, παιχνίδια μέσω των οποίων δίνονταν δώρα και κληρώσεις με πολλούς νικητές που κέρδιζαν από ένα κασκόλ ή μία μπάλα μέχρι ένα αυτοκίνητο!

Στο χώρο των εκδηλώσεων υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι παππούδες, ενώ υπήρχαν εμφανώς πολλές οικογένειες που είχαν αποφασίσει να περάσουν όλα τα μέλη μαζί τη μέρα τους στη γιορτή του Άγιαξ.

Στην Άμστερνταμ Αρένα φιλοξενήθηκε και ένα ματς μεταξύ οπαδών του Άγιαξ και ανθρώπων της ομάδα.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έναρξη της σεζόν του Άγιαξ υπήρχε στο πρόγραμμα και η παρουσίαση όλων των παικτών της ομάδας αλλά και του προπονητικού τιμ στο κοινό.

Αυτό το κομμάτι συγκέντρωσε και το μεγαλύτερο πλήθος κόσμου μπροστά στην εξέδρα που έγινε η παρουσίαση, καθώς υπολογίζεται ότι εκεί μαζεύτηκαν πάνω από 20.000 φίλοι του Άγιαξ!

Κι όμως το νούμερο ήταν μικρό για τα δεδομένα του συλλόγου, καθώς τα προηγούμενα χρόνια σε ανάλογες παρουσιάσεις ο κόσμος ξεπερνούσε τις 40.000! Φέτος όμως η ολλανδική ομάδα δεν έκανε μεγάλες μεταγραφές, δεν είχε κάποιο νέο μεγάλο όνομα στο ρόστερ της ενώ απουσίαζε και ο Μίλικ ο οποίος είναι στην Ιταλία για να κλείσει στη Νάπολι!

Οπότε ο κόσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτά, με τη σχετικά μικρή προσέλευση για τα δεδομένα του συλλόγου, αλλά όσοι βρέθηκαν εκεί αποθέωσαν τους παίκτες!

ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμέσως μετά από το τέλος της παρουσίασης όλοι οι παίκτες πήραν θέσεις σε πάνελ χωρισμένοι ανά 3-4 σε διάφορες σκηνές που ήταν στημένες για να φωτογραφηθούν με τους οπαδούς του Άγιαξ και να μοιράσουν αυτόγραφα. Υπήρχαν κιγκλιδώματα για τις ουρές που δημιούργησε ο κόσμος αλλά και τέτοια οργάνωση ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Άγιαξ ήθελαν να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Δείτε και video από την εκδήλωση:

Διαβάστε ακόμη...