Ο Βασίλης Φωτιάδης υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας

Απο laos-epea.gr : "Σκληρή" μονομαχία θα έχουμε τον ερχόμενο Ωκτώβριο και στην Ημαθία στις εκλογές των Ενώσεων ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Πηγή: laos-epea.gr
Ο Βασίλης Φωτιάδης υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων Βέροιας Βασίλης Φωτιάδης έχει πάρει επίσημα το χρίσμα από τη συμμαχία των ομάδων του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για να ηγηθεί ομάδας και άλλων παραγόντων που θα φέρει την αλλαγή στην ΕΠΣ Ημαθίας και κατ' επέκταση και στην ΕΠΟ μετά από 20 χρόνια.

Μιλώντας στον ΛΑΟ και στο site Laosnews.gr ο κ. Φωτιάδης δήλωσε ότι στις 30-5-2016 συναντήθηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη όπου βρισκόταν και 32 πρόεδροι Ενώσεων.

-Διεκδικώ την προεδρία της Ένωσης Ημαθίας είπε ο κ. Φωτιάδης για να βοηθήσω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω , αφού πάνω από 20 χρόνια έχει βαλτώσει. Η Ημαθία ήταν ένας Νομός που όλοι τον χαρακτήριζαν ως ποδοσφαιρομάνα της Ελλάδας με την αξιοποίηση των ταλέντων στην Βέροια την Νάουσα και την ΑΕ Ποντίων. Μάλιστα πολλοί παίκτες παίζουν ακόμη σε μεγάλες κατηγορίες. Δεν έχουμε σήμερα κάποιους παίκτες σε Εθνικές ομάδες . (Παίδων  Νέων Εφήβων και  Ανδρών) . Ζητώ την στήριξη όλων των σωματείων της Ημαθίας όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την άσχημη εικόνα που υπάρχει σήμερα . Να βοηθήσουμε το άμοιρο ποδόσφαιρο της Ημαθίας , ενώ μέσα από την εκλογή μου θα έρθει και η ανατροπή της σημερινής διοίκησης . Είναι γνωστό είπε ο κ. Φωτιάδης ότι τόσο ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης όσο και άλλα 21 μέλη του Δ.Σ έχουν παραπεμφθεί από την εισαγγελέα κ. Ευγενία Κυβέλου στην υπόθεση της κάρτας υγείας των παικτών.

Οι προτάσεις της παράταξης Β. Φωτιάδη.

Ήδη εδώ και καιρό ο υποψήφιος πρόεδρος Κ. Βασίλης Φωτιάδης έχει συναντήσεις με σωματεία της Ημαθίας όπου ενημερώνει τους παράγοντες για το πρόγραμμα και τις ενέργειες που έχει ετοιμάσει όταν  αναλάβει επίσημα την Διοίκηση της Ένωσης Ημαθίας .

α) Συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ για ενίσχυση της κάθε Ένωσης με 20.000 ευρώ το χρόνο .

β) Την προμήθεια αθλητικού υλικού σε όλα τα σωματεία ύστερα από συμφωνία με μεγάλες εταιρείες ώστε να είναι μικρού κόστους.

γ) Ιατρική υποστήριξη όλων των σωματείων με την συνεργασία του Νοσοκομείου και ομάδα γιατρών. Κανένας αγώνας χωρίς την παρουσία γιατρού η νοσοκόμου.

δ) Ασφαλιστική κάλυψη των παικτών που είναι όλοι στον αέρα. (πρόσφατο παράδειγμα παίκτη της Ένωσης που τραυματίστηκε σοβαρά )

ε) Ανασυγκρότηση των Μικτών ομάδων

στ) Ανακοίνωση των διαιτητών από την Παρασκευή και μείωση της αμοιβής των διαιτητών.

η) Μείωση κόστους στα δελτία και αυτά των μεταγραφών.

θ) Πρόστιμα όχι για μέσω πίεσης  των ομάδων ,αλλά και αποφάσεις σκληρές για μεγάλα παραπτώματα.

ι) Νέα ρύθμιση των κατηγοριών θα υπάρχει η Α' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ σε ένα όμιλο. Η Β' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ σε δύο ομίλους και η Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ σε δυο  ομίλους. .

Πολύ σύντομα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλης Φωτιάδης θα δώσει στην δημοσιότητα και άλλα προγράμματα αφού πρώτα τα ανακοινώσει στα σωματεία της Ημαθίας.

Διαβάστε ακόμη...