Στην τελική ευθεία για το φορ

Από inpaok.com: Στην τελική ευθεία επιλογής του παίκτη που θα προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας βρίσκονται οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Στην τελική ευθεία για το φορ

Πρόεδρος και προπονητής εξετάζουν όλες τις παραμέτρους των παικτών που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα σε μια προσπάθεια να επιλέξουν τον κατάλληλο για την επίθεση της ομάδας.

Η απόκτηση φορ υψηλού επιπέδου αποτελεί επιθυμία και του Ιβάν Σαββίδη που αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας τόσο για τον επαναληπτικό της Τούμπας όσο και για να συμμετέχει στην απόφαση για τον επιθετικό που θα προσθέσει ο ΠΑΟΚ στη μηχανή του.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσει ο Δικέφαλος έναν παίκτη που η απόκτηση του θα προκαλέσει αίσθηση τόσο στις τάξεις των οπαδών της ομάδας αλλά και γενικότερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, εντός κι εκτός συνόρων. Οι συγκρίσεις δεν είναι μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ποδόσφαιρο, ωστόσο για να δώσουμε μια τάξη του μεγέθους του παίκτη που θέλει ο ομογενής επιχειρηματίας να φέρει στην Τούμπα θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Με τη διαφορά ότι τόσο ο Μίχελ όσο και ο Ιβιτς έχουν καταθέσει την άποψη τους για έναν παίκτη μικρότερης ηλικίας σε σχέση με τον Βούλγαρο άσο. Μιλώντας για τον επιθετικό που θα αποκτήσει η ομάδα, τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος έχουν εισηγηθεί (ανεξάρτητα από το ποσό που θα δαπανηθεί και θα αποφασιστεί από τον Ιβάν Σαββίδη) ο παίκτης να είναι μεταξύ 26 και 28 ετών ώστε το πέρασμα του από την Τούμπα να μην είναι για ένα χρόνο και παράλληλα να υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης και αύξησης των μετοχών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Παίκτες τέτοιου επιπέδου δεν είναι εύκολο να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχει όμως η αισιοδοξία ότι η οικονομική προσφορά που θα καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι ιδιαίτερα δελεαστική για να πείσει τον παίκτη και τους εκπροσώπους του. Σε κάθε περίπτωση η τελική επιλογή θα γίνει μετά τον επαναληπτικό με τον Αγιαξ το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα ληφθούν και στις επαφές που θα γίνουν.

Με άλλο αέρα θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ όντας στα play off του Champions League και με διαφορετικό τρόπο αν βρεθεί -κάτι που όλοι απευχόμαστε- στα play off του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...