Η Κροατία απειλεί

Από paokrevolution.net: Ο Ανδρέας Δημάτος, "καθηγητής" στα θέματα της ΟΥΕΦΑ αναλύει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για την βαθμολογία της Ελλάδας.
Πηγή: paokrevolution.net
Η Κροατία απειλεί

Καθόλου επαρκή δεν κρίνονται τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των ομάδων μας στα προκριματικά των ευρω-κυπέλλων τουλάχιστον από πλευράς συντελεστή στη βαθμολογία της UEFA! Ή για να είμαστε ακριβείς η πολύ καλή μέχρι σήμερα παρουσία των ομάδων της Κροατίας δημιουργεί έξτρα πίεση για τη χώρα μας αφού πλέον η διαφορά από τους 15ους Κροάτες έχει εξανεμιστεί σε κάτι λιγότερο από μία ισοπαλία και η απειλή να πέσουμε στο όριο της 15ης θέσης είναι πλέον ορατή!

Οι κροατικές ομάδες έχοντας ξεκινήσει νωρίτερα έχουν συγκεντρώσει για τη χώρα τους 2,5 πόντους μέχρι σήμερα, ενώ οι δικές μας ομάδες έχουν απολογισμό 0,7 βαθμούς. Το καλό είναι ότι δεν έχει μειωθεί η διαφορά μας και από την 16η Ρουμανία.

Πολλά θα κριθούν στις ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας αν και όλα δείχνουν ότι η Κροατία θα συνεχίσει με τα δύο βαριά της όπλα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Χάιντουκ Σπλιτ (άνετες νίκες στα πρώτα ματς), ενώ η μικρή Λοκομοτίβα του Ζάγκρεμπ όπως και η Ριέκα θα έχουν πολύ πιο δύσκολο έργο.

Από ελληνικής πλευράς είναι σίγουρο ότι στα πλέι οφ θα έχουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (αφού ακόμα κι αν αποκλειστούν στα προκριματικά του Champions League θα μετακομίσουν ισχυροί στα πλέι οφ του Europa) και από εκεί και πέρα θα μετρήσει το τι θα κάνουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα στις δικές τους ρεβάνς.

Διαβάστε ακόμη...