«Προβληματικός ο Ολυμπιακός, πολύ καλύτερος από πέρυσι ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης και σχολίασε τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πηγή: metrosport.gr
«Προβληματικός ο Ολυμπιακός, πολύ καλύτερος από πέρυσι ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε θετικά τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων. Ήταν προβληματική η εικόνα του Ολυμπιακού, ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις και δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η δυναμικότητά του. Είχε κακή εικόνα, δεν είχε προσανατολισμό. Ήταν πολύ αδιάβαστος ο Βίκτορ. Είναι ρίσκο η επιλογή του για τον πάγκο του Ολυμπιακού».

Αν μπορούν να διεκδικήσουν οι άλλες ομάδες το πρωτάθλημα: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κριθεί γενικότερα η εικόνα του Ολυμπιακού. Ίσως να είναι ευκαιρία και για άλλες ομάδες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Με το υπάρχον δυναμικό δεν μπορούμε να δούμε θεαματική αλλαγή στον Ολυμπιακό. Με εξέπληξε αρνητικά ο προσανατολισμός του μέσα στο γήπεδο. Αν είναι πιο... αληθινή η διαιτησία θα υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για τις άλλες ομάδες. Καλό θα είναι αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μου έβγαλε μια θετική εικόνα, ήταν προσηλωμένος στο αμυντικό κομμάτι. Ο Άγιαξ δεν θυμίζει τα παλιά χρόνια. Μπορεί να ρισκάρει ο ΠΑΟΚ και να προκριθεί. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Άγιαξ μέσα στην Τούμπα. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το πρώτο παιχνίδι, μπορεί να είναι πιο παραγωγικός στην επίθεση. Ο κόσμος θα δώσει ώθηση. Πιστεύω θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τα προηγούμενα χρόνια. Ξεχωρίζω τον Κάμπος. Είναι καλό να έχουν θέληση οι ξένοι παίκτες, πρέπει να θέλουν να παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αποδώσουν».

Για τις άλλες ομάδες: «Η ΑΕΚ ήταν αρκετά ενθαρρυντική, με καλά τρεξίματα και καλό πρέσινγκ. Περιμέναμε καλύτερη τη Σεντ Ετιέν, η ΑΕΚ μπορεί να την αποκλείσει. Δημιουργεί καλό σύνολο, που θα είναι βελτιωμένο σε συγκομιδή και πλευρά απόδοσης. Έχει τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, που είναι πολύ καλός επιθετικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός για να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχει προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ο Γιάννης Πετράκης και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος σε ό,τι αφορά το θεωρητικό κομμάτι και σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Έχει μεγάλα ποσοστά πρόκρισης ο ΠΑΣ. Έχει ελληνική βάση, που τα αξιοποιεί με ηρεμία και ταπεινότητα».

Για τον Σωκράτη Διούδη: «Με εμένα ντεμπούταρε ο Διούδης. Δουλεύει πάρα πολύ, είναι φέρελπις. Ήθελε υπομονή όταν βγήκε στο εξωτερικό, λόγω της θέσης του. Είναι συνδεδεμένος με τον Άρη. Είναι καλό για την ομάδα να χτίσει το μέλλον σε ένα παιδί που έχει τεράστιες δυνατότητες σαν τερματοφύλακας. Ηλικιακά είναι μικρός, του αρέσει η δουλειά. Έχει την αίσθηση της ιδιαιτερότητας της θέσης, γιατί όταν κάποιος είναι βασικός δύσκολα γίνεται αλλαγή από τον προπονητή».

Διαβάστε ακόμη...