Είδε ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της Λεβερκούζεν

Από metrosport.gr: Για ποιο λόγο το υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής ομάδας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/07) στην «Amsterdam Arena».
Πηγή: metrosport.gr
Είδε ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της Λεβερκούζεν

Δεν έλειψαν οι υψηλές παρουσίες στις εξέδρες της «Amsterdam Arena» κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Μεταξύ αυτών και ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν Γιόνας Μπολντ.

Τι ζητούσε το υψηλόβαθμο στέλεχος των «ασπιρίνων» στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ; Ο λόγος, όπως αναφέρουν, γερμανικά μέσα έχει να κάνει με τον Αρκάντιους Μίλικ και την επικείμενη μεταγραφή του στη Νάπολι.

Ο Πολωνός φορ πριν πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ αγωνιζόταν στη Λεβερκούζεν, η οποία βάσει της συμφωνίας πώλησης τους ποδοσφαιριστή στον «Αίαντα» διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Συγκεκριμένα, από τα 34 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξουν οι Ολλανδοί από την πώληση του Μίλικ, τα οκτώ εξ αυτών αναμένεται να καταλήξουν σε γερμανικά χέρια.

Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας θέλησε να ενημερωθεί, επισήμως, για την πορεία των διαπραγματεύσεων του Άγιαξ με τη Νάπολι όσον αφορά την πώληση του Μίλικ και κυρίως ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Για το σκοπό αυτό βρέθηκε στο Άμστερνταμ και, μεταξύ άλλων, παρακολούθησε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον «Αίαντα».

Διαβάστε ακόμη...